faqs-hero faqs-hero faqs-hero

Veelgestelde vragen over Clockwise

Veelgestelde vragen

Selecteer een categorie om relevante veelgestelde vragen te bekijken.

FILTEREN OP
RESULTATEN FILTEREN
Prijzen en borg
Verhuizen
Huur van ruimten en ontvangst van gasten
Soorten formules en voordelen
Openingstijden en toegang
Parkeren en faciliteiten
Uit welke formules kan ik kiezen? Toggle FAQ Icon
Bij Clockwise hebben we voor ieder wat wils, bijvoorbeeld als u als zelfstandig ondernemer een gedeelde ruimte wilt gebruiken voor zakelijke afspraken of als u als bedrijf met vijftig teamleden behoefte hebt aan een privékantoor. We hebben dagpassen, een lidmaatschap voor onze clublounge, vaste werkplekken en privékantoren, maar u kunt bij ons ook een virtueel kantoor huren. Voor elke formule geldt één overzichtelijke prijs, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten, ingewikkelde voorwaarden of kleine lettertjes.
Welke voordelen zijn er voor members? Toggle FAQ Icon
Als u bij Clockwise komt werken, krijgt u directe toegang tot een betrokken, open netwerk van members en bedrijven. Er zijn dus voldoende kansen om te netwerken. Members profiteren van talloze voordelen, waaronder kortingen bij lokale bedrijven en een programma met evenementen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Hoe flexibel is Clockwise daadwerkelijk? Toggle FAQ Icon
De meeste van onze memberships zijn beschikbaar als maandelijks doorlopend contract en er gelden voor onze memberships geen kosten vooraf. Voor grotere kantoren zijn er contracten van drie maanden mogelijk. Grotere bedrijven krijgen hiermee meer zekerheid, maar zitten niet vast aan lange contracten. Als u wilt op- of afschalen, kunnen we ruimten hierop afstemmen. En u kunt snel intrekken zodat u aan de slag kunt wanneer het u uitkomt.
Kan ik bij jullie ook parttime of hybride werken? Toggle FAQ Icon
Onze privékantoren zijn ook geschikt voor hybride werken. We kunnen ze bijvoorbeeld inrichten met gemeenschappelijke tafels, loungestoelen of een specifieke opstelling. Indien gewenst, kan een speciaal designteam u adviseren over de ideale kantoorruimte voor uw gewenste werkwijze. We bieden geen parttime-memberships aan.
Hebben jullie ook dagpassen? Toggle FAQ Icon
Ja, u kunt bij alle Clockwise-locaties een dagpas aanschaffen. Zo kunt u altijd even ergens anders werken en hebt u de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen. Voor dagpassen kunt u terecht bij het team op elke locatie. Hiervoor vult u een aanvraagformulier in.
Hebben jullie een referralprogramma? Toggle FAQ Icon
Ja, als u momenteel member bent bij Clockwise of dat in de afgelopen 18 maanden bent geweest, kunt u een contactpersoon doorverwijzen naar Clockwise. Als diegene vervolgens member wordt, ontvangt u een geldbeloning ter waarde van 20% van de huurkosten die uw contactpersoon betaalt voor de eerste maand. Lees hier meer
Kan ik mijn Clockwise-lidmaatschap op alle locaties van Clockwise gebruiken? Toggle FAQ Icon
Nee, momenteel zijn lidmaatschappen alleen geldig voor de locatie waar u deze hebt aangeschaft. Als u echter tijdelijk op een andere locatie van Clockwise wilt werken, is dat vaak wel bespreekbaar. We zijn bezig met de ontwikkeling van een lidmaatschap voor toegang tot meerdere locaties. Binnenkort delen we hier meer informatie over.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

terug naar boven

Inlichtingenformulier

Close modal

Boek een kamer als niet-lid

Book via telephone

T: