Coworking Spaces for Digital Nomads with Clockwise landscape Coworking Spaces for Digital Nomads with Clockwise landscape Coworking Spaces for Digital Nomads with Clockwise landscape
< Ga terug

Clockwise: coworkings voor digital nomads

Op zoek naar snelle WiFi, makkelijk te huren vergaderruimtes en flexibele werkplekken in de stad? Ontdek Clockwise, de perfecte plaats om te werken en creëren, samen met anderen.

scroll

Supersnelle WiFi, makkelijk te huren vergaderruimtes en flexibele werkplekken in Londen, Liverpool, Edinburgh en andere steden. Het zijn slechts een paar redenen waarom een coworking de perfecte oplossing is voor digitale nomads.

Je hebt vaste en zeker al wel eens van ‘digital nomads’ gehoord (tenzij je de afgelopen jaren onder een steen of zonder internet hebt geleefd). Maar voor de zekerheid zullen we de term eerst toelichten. 

Volgens het Amerikaanse Merriam-Webster woordenboek is een digitale nomade someone who performs their occupation entirely over the Internet while travelling.’ Of vrij vertaald: ‘iemand die zijn of haar beroep volledig via het internet uitoefent terwijl hij/zij rondreist’.   

Sinds de coronapandemie is deze groep remote workers alsmaar groter geworden. Professionals en werknemers uit alle sectoren hebben het traditionele kantoorleven achter zich gelaten en gekozen voor de vrijheid van leven en werken on the go. 

Deze manier van werken heeft – onweerlegbaar – verschillende positieve kanten: u kunt leven zoals u wilt, inspiratie halen uit nieuwe culturen en plaatsen, de zon (of de winter) achterna reizen en uzelf onttrekken aan de sleur van de dagelijkse routine. 

Anderzijds valt er ook een punt te maken voor coworkings, die zowel vrijheid als stabiliteit geven.  

Hieronder hebben vindt u enkele redenen waarom coworkings een interessant alternatief zijn voor digital nomads. 

  • Het is veel makkelijker om werk en privé gescheiden te houden als u niet uit bed moet rollen in uw gehuurde verblijfplaats en meteen op het krukje aan de schragentafel moet beginnen werken. 
  • De netwerkmogelijkheden in een nieuwe stad kunnen ongelooflijk nuttig zijn. En bij Clockwise geloven we dat er geen betere plek is om deze mogelijkheden te benutten dan in een coworking. Iedereen komt en werkt er tenslotte om dezelfde redenen. 
  • De WiFi. Iedereen die wel eens op afstand heeft gewerkt, weet hoe moeilijk het is om een goede internetverbinding te vinden. In een coworking is de WiFi onbeperkt, veilig en snel – de droom van iedere digital nomad.  
  • Samenwerking. Men zegt niet voor niets dat twee hoofden beter zijn dan één. Veel goede ideeën worden nóg beter als ze vanuit verschillende invalshoeken worden bekeken of uitgewerkt – en een coworking is daar de ideale locatie voor. Daarnaast kunnen spontane eerste gesprekken uitgroeien tot lange samenwerkingen of misschien zelfs vriendschappen. 
Clockwise_WoodGreen_GroundFloor_5

The perfect coworking spaces for digital nomads

Bij Clockwise kunt u gebruik maken van coworkings via maandelijks opzegbare contracten en moet u vooraf geen kosten betalen. U zult nooit gebonden zijn aan een langetermijnovereenkomst.  

In onze coworkings vindt u alle voorzieningen en technologieën die u als digital nomad nodig heeft:   

  • Betrouwbare, snelle WiFi  
  • 24/7 toegang  
  • Kitchenettes met gratis thee en koffie  
  • Breakout-ruimtes om andere mensen te ontmoeten  
  • Centrale locaties in grote steden  
  • Flexibele lidmaatschapopties 

Wilt u liever geen lidmaatschap? Dan kunt u ook een dagpas nemene en komen werken wanneer u dat wilt, zonder een verbintenis te moeten aangaan. 

Kortom, de coworking van Clockwise biedt u alles wat u nodig heeft om te werken en leven zoals u dat wilt.  

Meer weten over onze coworkings? Contacteer ons voor meer informatie  

terug naar boven

Inlichtingenformulier

Close modal

Boek een kamer als niet-lid

Book via telephone

T: